MINÚSCULA

Justament el dia que anàvem a la platja em vaig convertir minúscula. Tot va començar esmorzant un matí de diumenge. Preparant la bossa, tot em pesava el triple. El cotxe de la meva mare no era prou gran. Ens vam repartir la mama i el meu germà, i jo i el pare, però hi va haver una petita relliscada, els dos cotxes eren iguals i em vaig pujar al cotxe de la mama. Al veure-la entrar vaig intentar cridar-la però no m’escoltava, vaig intentar obrir la porta però no tenia suficient força. Un soroll estrident va ressonar, era el mòbil de la mama, telefonava el papa. Mon germà va obrir la finestra i vaig aprofitar per saltar. Vaig caure en un bassal. Una bèstia no gaire amigable vermellosa i amb dues pinces aterridores em va mirar amb una cara que deia “et vull cruspir”

CARLAYO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *