LA MEVA GOSSA

Avui he abandonat la meva gossa. Els meus pares i jo hem marxat lluny, als Estats Units. Sé que és sols per un temps, però sento com si una part de mi se n’hagués anat, com si una part de mi m’hagués abandonat. Obro la porta de l’habitació esperant veure-la tombada en el meu llit, ara només veig uns llençols blancs amb una maleta a sobre per desfer. Els meus pares m’intenten animar dient que s’ho està passant bé amb els altres gossos i amb la cuidadora. No m’ho crec. Han passat uns dies, acabo de rebre un vídeo de la cuidadora. El miro, és la meva gossa, veig com juga amb els altres gossos, se la veu feliç. Així és com m’adono que hi ha vegades que els canvis temporals poden ajudar-te a fer noves amistats.

QUER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *