EL LLIBRE OBLIDAT

A la biblioteca més gran de la ciutat hi havia molts llibres. Era una aventura buscar-ne un. Hi havia una zona molt moguda, préstecs, trasllats. Darrere, però, d’un prestatge hi havia un llibre caigut que ningú trobava a faltar. El llibre, de pàgines velles i empolsinades, estava cansat d’estar en aquell lloc fosc i abandonat. Un dia va sentir molt de rebombori al seu voltant. No sabia què estava passant. Podia sentir els seus companys cridant d’alegria perquè els agafaven en préstec. Aquell dia el seu futur canviaria. Amb l’ajuda d’un bastó, un home vell va moure la prestatgeria i el llibre va quedar al descobert, mostrant la seva espectacular portada, tan oblidada. El bon home sabia apreciar un llibre de debò i es va quedar el nostre amic que havia estat tant temps abandonat.

MRP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *