RELLOTGE

Hi havia una vegada una nena que va néixer al món d’un rellotge. La seva germana gran era l’agulla que indicava l’hora, la germana mitjana era la que indicava minuts i ella era la que marcava els segons. Ella, la Marta, odiava córrer, però no tenia alternativa. La seva vida tan sols consistia en allò. El rellotge estava penjat en una classe de nens i nenes i ella gaudia observant-los. Però una nit fosca, quan la classe estava buida, el rellotge va caure. Les seves germanes van morir, però ella no. Quan el plàstic que l’envoltava va tocar l’aire fresc de la vida es va transformar en una persona. La Marta no creia qui era. A partir d’aquell dia va estudiar per ser professora, ja que tenia una especial debilitat pels nens i nenes.

FARRUCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *