No tenim somnis barats

Estaven dos nens jugant al parc central quan de sobte es van trobar els dos una moneda d’euro. El més petit, emocionat, va començar a pensar que faria amb els diners, els portaria a l’hospital on recollien diners destinats als residents perquè volia ajudar als més necessitats; L’altre pensava que era millor estalviar-los per poder anar a la universitat que volia per ser el millor científic del món. Es van mirar, entusiasmats cadascun amb el seu somni, van lluitar amb la mirada per veure qui se’l quedava. Finalment, vingué un tercer més grassonet que decididament i sense pensar ‘ho l’agafà i marxà al supermercat per comprar-se una bossa plena de llaminadures per ell, deixant a tots dos amb les ganes. Segons després s’aixecaren i tornaren al que estaven fent abans.

Pseudònim: Andrew

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *