El cas del Jordi

Fa temps que un noi, anomenat Jordi, es va perdre al bosc. Van obrir el cas quan va desaparèixer, ja que no trobaven cap culpable van tancar el cas desprès de un any i mig, la seva família estava molt disgustada amb la policia.

Un investigador va anar al bosc on el Jordi es va perdre. Es va endinsar cap a l’interior de l’abrupta naturalesa i no va tardar gaire en trobar una cosa molt sospitosa, va veure unes petjades grans, molt grans. Les va seguir i van arribar a un punt on s’ajuntaven amb les petjades d’un cavall, en aquell moment es va emocionar, va començar a córrer cap on es dirigien les passes, fins que va arribar a una clariana, en Jordi era allí, que ja no es deia així, ara li deien Sant Jordi.

Allí el va veure amb el rei i la princesa menjant del banquet amb carn del drac. En aquell moment l’investigador va decidir deixar al Jordi vivint una altra vida.

 

Pseudònim: El veí escriptor

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *