Missió T

El Jack, tinent de l’armada Groga, no havia estat informat de la nova missió però tot just va sonar el telèfon, ja sabia el que havia de fer. Es va dirigir cap al seu avió, era un AP 23 i ja era enlaire, sobrevolant els camps Lojupa. Va albirar l’objectiu, era tal i com ell se l’havia imaginat, petit i rodó.
”Aquell maleït havia deixat anar allò que amoinava tant a tothom”, va pensar.  Aleshores va asegurar el paracaigudes i quan va ser encès el llum verd, va saltar. L’obejctiu va poder ser assolit, gràcies a Déu, abans de que toquès terra. Un cop més el tinent havia volat per complir més que una missió, una il·lusió.
#naturaNeta #noAlesTifesD’ocell #paisVerd

Pseudònim: Jack Tif

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *