Guitarra viva

Tanco la porta cuidadosament, m’assec a la cadira i agafo l’instrument que jeu a terra. Suaument, el trec de la funda que el cobreix i el poso sobre la meva cama dreta. Veig com els meus dits, poc a poc, es mouen de manera ràpida i coordinada, arribant a tocar una sèrie d’acords, que sonen de manera harmoniosa i ràpidament m’envolten, creant així un núvol de sons al meu voltant. El meu cap està inquiet, necessita crear i crear, cada cop més i més. Els sorolls es van magnificant fins al punt que no hi existeix res més al univers, només hi sóc jo, amb la meva guitarra, tocant la meva cançó preferida i escoltant com la meva veu canta la lletra catalana de aquesta música que tant m’omple per dins.

 

Pseudònim: SC30

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *