L’ATMELLA VERMELLA

Hi havia una vegada a la ciutat  de Sant Cugat un grup terrorista que per nom portava l’atmella Vermell. El seu cap era de Lleida i s’anomenava Lluís.La resta dels components de la banda eran en Joan el Pau el nico i en Ramón. 

En un lloc molt llunya estaba en Fedor , Rus de 15 anys.Ell tornava a casa del colegi cuan a la porta de casa estaba un home gran i gros anomenat Joan.En Joan va parla amb els seus pares per comprar la casa per dos milions de euros.El fedor ba intanta aturaro pero els pares haven firmat el castigaren.En Fedor enfadat va veure una cosa ven extranya. 

El home anomenat Joan es va caure de cap per avall i s’obri el cap.Inmadiatament un gos el tirà a terra i un cotxe l’atropellà. 

ABDE EZZALZOULI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *