EL TERRORÍFIC ANIVERSARI

Hi havia una vegada una família que tenia una casa d’estiueig que mai hi anaven. Quan va arribar l’estiu van decidir anar-hi el dia del aniversari del pare.

La mare va voler fer-li una festa sorpresa amb tots els seus amics i va pensar en fer-li un ensurt on estarien els convidats quan entrés a la cuina. Llavors va decorar tota la casa amb brutícia i pols per donar la impressió de por perquè estava en males condicions. Aleshores, quan la família va arribar, el pare es va quedar sorprès de tota la porqueria que hi havia.

De cop i volta va obrir la porta de la cuina, on estaven els amics, i es va portar tal ensurt que es va quedar bloquejat. Veure tants amics seus era una bogeria perquè, pels diners, no va poder fer una festa en tota la seva vida.

ALÍ BEI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *