Ves per on, Covid-19…

Amb la teva quarantena hem descobert ple de pols aquell llibre que, ja oblidat, rescatem de la balda perquè, generós i sense rancúnia, ens ajudi a distreure’ns un cop més ocupant el temps que estava destinat a llegir un de nou, que no vam estar a temps de retirar de la biblioteca; a racionalitzar la nevera i el rebost tot calculant quantitats i qualitats nutricionals, per no haver de sortir al carrer esquivant el risc; a escoltar aquella música que tant ens agrada, sense parar-nos massa a pensar quantes vegades ja l’hem sentit els últims dies; a retirar-nos al llit sense estar cansats, cercant pensaments agradables que ens deixin suaument als braços de la son, i a despertar-nos enmig d’un silenci urbà gens usual perquè al pis de dalt, del costat, els veïns ho estan fent també d’una manera fora del que és normal. Ves per on, Covid-19, també hem descobert els nostres sanitaris…

Pseudònim: Villanieves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *