La millor Pasqua del món

Què poc ens imaginàvem l’any passat que aquesta Pasqua seria la millor de la nostra vida! Per a mi és la millor perquè veig com molta gent treballa hores i hores, com els sanitaris i els vull felicitar de bon cor. També vull felicitar aquelles persones que ho han fet possible com la gent que ha donat mascaretes, material etc… Gràcies al covid-19 hem aconseguit que la gent pensi molt més en els demés i pregar per ells. Aquesta Pasqua serà especial perquè no només estarem a casa sinó que també estarem amb Déu vivint la Setmana Santa. Si demaneu qualsevol cosa a Déu ell us ajudarà i estic segur que ens ajudarà a lluitar i a seguir endavant. Recordeu: aquesta Pasqua serà la millor. I quan s´acabi tot ho celebrarem perquè el coronavirus ens ha unit més.

Pseudònim: Lote200

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *