EL SACRIFICI D`AMOR

Hi havia una vegada el poble de Berguedà, un Home molt vell, que tenia una malaltia terrible. Els doctors no podien ajudar-li de ninguna de les maneres, perquè no trobaven cap cura per aquesta malaltia. Però després de moltes investigacions van trobar una cura extremadament perillosa, la qual consistia en passar-li la malaltia a un altre persona. Tots els familiars estaven molt indecisos perquè no volien que morís, però tampoc volien morir ells. Fins que la filla petita d`aquell Home es va entregar i es va infectar, mentre que el seu pare es va desinfectar. Finalment, la nena petita va morir i va ser recordada com la salvadora del seu pare, la tots els seus familiars i de molts habitants del poble.

Pseudònim: Aquiles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *