L’heroi Tobias

Aquesta es la historia d’un noi que es deia Tobias però tothom li deia Toby era un noi de 11 anys amb una malaltia mental vivia amb la seva mare a un poble on tothom li tenia estima, era molt bona persona feia que els demés no passessin gana, set i es procurava de que tothom rebés sempre l’amor que es mereixia de tothom, però un estrany dia un nou policia va arribar a comissaria i en un mal entès li va arrestar perquè en Toby estava regalant tots els seus regles de nadal i el policia el va mal interpretar i el va portar a comissaria.

Quan els altres policies es van adonar de que el noi nou policia en Miquel havia tancat en Toby van anar corrents a treure-ho d’allà. Just quan els agents el acompanyaven a casa els van trocar dient-los que la mare d’en Toby li havien detectat un càncer. En Toby es va enfadar molt i quan va arribar a veure a la seva mare ella li va dir que tot s’arreglaria si ell tenia fe i resava per ella, li va dir “Si tens fe no hi ha problema que no puguis arreglar”. I sí, finalment la mare es va curar del càncer, i li va dir a tothom que s’avia curat gracies a les pregaries del seu fill, l’heroi Tobias.

Pseudònim: Luispa


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *