De cop i volta tinc el món a sobre

Un bon matí de divendres, em vaig  animar perquè era l’últim dia, tot estava planejat anava a ser un dia perfecte. Quan vaig arribar al col·legi em vaig adonar que m’havia oblidat la brossa d’esport, així que em van posar un zero. A l’hora de menjar com que era diabètic no em van posar ni pizza ni dònut, però si un bon plat de verdura y una poma… Després d’un dia molt dur en el qual també em vaig descuidar el berenar, em tocava la millor part. Entrenament de hockey. Alleugerat després de mirar que no m’havia oblidat res, em vaig posar tot i vaig començar. No vaig durar més de cinc minuts sense una bola als dents, i amb sang per tot arreu vaig pensar: lo bo es que demà no podrà ser pitjor

Pseudònim: HOCKEYPLAYER2.0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *