EL NEN ANGEL

Fa molts anys, una familia molt pobre vivia a Sant Juan dels Ocells. El pare es deia Francesc d’Assís, la mare, Mellerenga i la seva filla, Alosa.Na Mellerenga estava embarassada. Però una nit va tenir un somni molt estrany. Angoixada, va despertar el seu marit i li va anunciar  el seu somni  : el seu bebè tindria ales.Ell va creure que era un malson… El 4 d’octubre, ella va donar a llum un nen  ros com el blat, amb la pell blanca com la neu, amb ulls blaus com la mar, i sense ales. Alleujats, els pares eren molts feliços. Pero, un mes més tard, va aparèixer una ploma blanca. La parella va plorar molt, més encara quan tot el món es burlava del seu fill.Amb molta pena,els pares van decidir d’abandonar el petit en el bosc  de Joana la boja. Aquella muller era original però tenia un gran cor i no tenia contacte amb la gent. Quan va descobrir el bebé, va creure que era un Angel i va donar les gràcies al Cel. El nen va aprendre a caminar i a volar però sempre mirava cap al cel. Als 8 anys, va abraçar Joana amb molt amor,i va envolar-se cap als núvols. Des d’aleshores, cada 4 d’octubre un colom aporta a Joana una ploma blanca del Nen Angel…

Pseudònim: Carla

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *