Ai l’esport!

El Pep i la Carme estaven arrepapats al sofà del saló de casa, abraçats amb els seus dos fills. Miraven tremolosos la retransmissió especial que totes les televisions, mitjans audiovisuals i xarxes socials de la Terra emetien en directe simultàniament i únicament. El dia D i hora H havia arribat. La data era el 30 de Febrer del 2025, a les 12:58:33 hora catalana. Els seus ulls plorosos es van fitar mentre el darrer “t’estimo” sortia dels seus llavis, emmudint-se per sempre més. El Món havia deixat d’existir.

Tres anys enrere, ningú sap com, va començar la febre de l’esport. El fet és que en poc temps es va capgirar la rutina de dones i homes arreu del planeta. Tothom es va posar a fer Mega-Ultra-Trails, Cincathlons i d’altres esports d’alta intensitat. La salut es va disparar, les malalties van desaparèixer, la medicina i indústria farmacèutica es van enfonsar i el tràfic de drogues va caure en picat. Tot el mercat negre es va orientar al tràfic d’armes. L’escalada armamentista entre Orient i Occident va provocar la Guerra Nuclear Definitiva.

Pseudònim: El Petit de Can Tomeu

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *