Roses

Llavors, cavaller i drac van donar-se la mà per tal de segellar el pacte que acabaven de fer. Tots dos sortien guanyant. El drac deixaria de representar el paper de dolent i podria fer aquell viatge a Escòcia (on hi tenia els pares) que portava temps esperant. Per altra banda, Sant Jordi seduiria per fi la encantadora princesa, que fins al  moment no havia posat els ulls en ell. A més a més, de ben segur que el rei rebria amb els braços ben oberts el futur heroi, després de la (simulada) proesa. Tanmateix, hi havia un petit detall que el genet havia oblidat de mencionar al monstre: era al·lèrgic a les roses.

Pseudònim:  Atrepsed

 

18 thoughts on “Roses

  1. Molt original , m’agrada que no calgui la lluita per resoldre problemes . Solució inteligent en temps en el que es necessita molt sentit comú .

  2. Gran creatividad y visión alternativa, además de positiva, a favor del entendimiento, la concordia y la legítima focaliza con en los propios anhelos, en vez de poner las energías en luchas sin sentido.

  3. No sé si guanyarás per vots (qui sap d’on venen…), però segur que guanyas per qualitat literària. Enhorabona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *