El professor

Un noi intel·ligent, que es deia Joan, estava tranquil·lament a l’escola quan, el director de l’escola, va cridar pels altaveus el seu millor amic, el Manel. Aquest va anar corrent al despatx del director, i va tornar molt trist. Li va dir al Joan ràpidament que estava expulsat, per, suposadament, haber robat exàmens al director, i que aquesta tarda estava castigat a l’escola fins les sis de la tarda. En Joan el va esperar asegut al pati. Aleshores, com que estava asegut al costat de la finestra que donava al despatx del director, va sentir un soroll a dins del despatx i va mirar-hi a dins. El que va veure li va asombrar, perquè estava el seu professor revisant els calaixos.  Ràpidament va anar-se’n aveure el director, que era amb el Manel i va explicar-ho tot, per salvar en Manel del seu càstig, que era injust.

 

Pseudònim: Ànec

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *