Coses a valorar

Els éssers humans som una espècie que ens diferenciem amb altres espècies per ser éssers pluridimensionals. No som únicament un físic, no només  som allò que es veu a simple vista, som éssers espirituals que busquem amb els nostres actes un estil de vida basat en l’amor als demés, en el respecte, en la sabiduría, la justícia i en altres molts valors.

No tan sols som una raça, no som només fisiologia i biologia, no només hem de néixer, créixer, reproduir-nos i morir. La vida és un conjunt de valors espirituals i raonaments d’ordre lògic que ens diferencia de les altres espècies.

Allò que es converteix en essencial per a què els homes arribin a la seva plenitud, és allò que és invisible als nostres ulls. La felicitat, l’amor, la pau interior, la caritat, la humilitat , és tot allò que no es veu i és esencial per l’home.

Pseudònim: SURFER24

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *