Una aventura al bosc

Hi havia una vegada dos infants d’un poble molt pobre, que es deia “Lumberry”. Els nois decidiren anar a jugar al bosc. Va començar a ploure feroçment, per tant, van cercar un refugi on poguessin resguardar-se. De sobte, van trobar un castell on pensaven que no es trobava ningú. Però els seus pensaments eren erronis, ja que aquest estrany lloc era habitat per un senyor molt vell que aparentava ser el príncep, però era un boig disfressat. El vellet va agafar-los per darrere i els va portar a l’interior de l’habitatge. Va dir-los que els portaria davant del rei i que els tallarien el cap. Ja eren les nou de la nit, i van pensar que podien posar-li una trampa. Més tard la van posar en pràctica i van sortir corrents cap a casa. En arribar van explicar l’anècdota als seus pares i a la resta del poble, i tota la gent parlava d’aquesta aventura.

Pseudònim: Historiador

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *