El gall Quirico

Vet aquí  una vegada un gall,  que anava al casament de l’oncle Perico, i mentre anava al casament, es va trobar amb el cuc i se’l va menjar, però com n’hi havia un bassal es va mullar el bec. Més endavant es va trobar amb l’enciam i li va preguntar si podia rentar-li el bec i aquesta li va dir que no perquè no trobava al cuc. Quan es va trobar amb l’ovella, li va dir: “Ovella menjat a l’enciam perquè no ha volgut rentar-me el bec.” Però l’ovella sabia que el gall s’havia menjat el cuc li va dir que no. I el gall va continuar i li va dir al pal: ­“Pal pega a l’ovella que no ha volgut menjar-se a l’enciam que no ha volgut rentar-me el bec.” I li va dir que no. I el gall va continuar  li va dir al foc:” foc crema al pal que no ha volgut pegar a l’ovella que no ha volgut menjar a l’enciam que no ha volgut rentar-me el bec.” Però com el foc era amic del cuc i el gall se l’havia menjat el foc va cremar al gall.

Pseudònim: Pollito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *