La cançó dels Ailar

Tot va ser creat per el déu Ígatar, el déu més poderós de tots. Un dels pobles que va crear primer va ser al poble dels Ailar, que eren descendents dels seus propis pensaments, i van estar amb ell abans de fer alguna altra cosa. El déu Ígatar els va parlar i els va proposar alguns temes de música, van cantar i ballar davant seu, amb la seva cançó tant dolç i tant suau amb els seus instruments de fusta natural, que tot junt sonava com una meravella… Però per molt temps cadascun d’ells va cantar i ballar ell sol, o junt amb uns pocs altres del seu poble, mentre la resta escoltava, parlava o cantava fluix; perquè cada un només entenia aquella part de la ment del seu déu Ígatar. Ells eren molt lents en comprendre el cant dels seus germans Ailar. Però ell estava molt content del seu poble.

Pseudònim: El Nigromante

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *