El gran compte de Liverpool

Hi havia una vegada, un caballer valent i fort de l’antiga Bretanya del segle XVI, dit Compte de Liverpool. Era un coronel d’Anglaterra destinat a Alemanya. Més concretament a Stuttgart.

Ell dirigia un gran grup de soldats de tota Anglaterra, havien de lluitar per les terres angleses i, un dia, lluitant, es va ferir un braç. Va anar a un hospital d’alemanya on curaven a gent dels dos bàndols, l’alemany i l’anglès.

Per casualitat, el varen posar a la mateixa sala que un soldat alemany, els hi varen dir als dos que s’hi passarien allà com a mínim dues setmanes més. Aquell mateix dia es varen conèixer. Cadascun d’ells va saber el que sufrien a cada costat de la guerra.

Quan es van recuperar van anar a intentar posar pau entre els dos costats perquè van pensar que no era la millor idea solucionar els problemes amb la guerra, només perdien vides per un territori. Van parlar amb els generals i varen fer les paus, la ciutat es va dividir en dues parts, una anglesa i l’altre alemanya.

Pseudònim: Phillips

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *