Memòries d’un globus d’heli

Tot va començar a una cavalcada de Reis. Estàvem els meus amics i jo veient passar els carruatges amb els Reis Mags. Al final de la cavalcada, molts nens petits s’aproparen a mi i als meus amics a comprar-nos. Jo estava esperant a que em triessin, fins que al final una nena petita, d’uns quatre anys, em va triar a mi entre tots els altres. Llavors, ella, jo i els seus pares ens en anàrem a l’estació més propera, perquè segons el que vaig sentir, vivien molt lluny. Vam agafar el primer tren que passava i, per casualitat, em vaig trobar amb un amic meu d’ abans i vam parlar fins que arribàrem a la nostra estació. Vam sortir de l’estació i vaig veure que vivia en un barri on hi havia grans edificis, molt lluminosos i voluminosos. Tot anava bé fins que la nena es va descuidar i em va soltar. Llavors vaig contemplar la visió més bonica de la meva vida i amb aquest record vaig partir a l’infinit.

Pseudònim: Fregoneta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *