EL POBRE QUE VOLIA FER-SE RIC

Temps era temps, en un petit regne hi havia un rei molt avariciós i que tenia tot el poder. Per altra banda, en el regne hi havia també un home molt pobre però que somiava amb fer-se molt ric.

En conseqüència va córrer el rumor que aquell mateix home havia trobat la manera de fer or i, per això, la guàrdia va anar a agafar-lo i portar-lo a ulls del rei. Un cop va arribar el pobre home va haver de dir-li al rei la recepta de com fer l’or. Aquesta va ser provada i funcionava, però requeria d’un element secret que només el nostre protagonista sabia on era venut, ja que no es trobava al regne.

Finalment el rei, encegat per l’avarícia, li va fer entrega de milions perquè anés a comprar-ne tot el possible, d’aquell element. Com a resultat el nostre protagonista va marxar del regne amb els diners del rei i mai va tornar.

BLUECAPBOY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *