ETS ÚNICA

Vaig sortir al meu balcó i et vaig descobrir. Ara t’observo cada dia. Et miro. Sovint em quedo hipnotitzada. Altres vegades ho faig dissimuladament, per no intimidar-te. La llum del sol encara et fa més bonica. Però és la teva olor que em captiva, m’enganxa a tu, em posseeix. M’apassiona veure’t créixer. Regar-te cada dia. Cantar-te. Aplaudir-te. I espero amb paciència el 23 d’abril per compartir el teu vermell sexi i elegant amb tota la gent que estimo. Cada any n’entrego una semblant a tu, no com tu, a cada persona que admiro i m’admira. Però aquest 2020 és diferent i tu seràs l’única. Seràs el símbol que enviaré digitalment als meus amors. I et quedaràs amb mi, a casa meva, al meu balcó, perquè tu, ets única.

Pseudònim: MiradaCreativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *