El noi aburrit

Aquesta història està succeint a moltíssimes famílies de Catalunya, però avui explicarem la del noi aburrit.

Aquest era un noi molt alegre, sempre jugava amb els seus amics, fins que va 

arribar el virus i ens vam tenir que confinar, a la seva casa tenia jocs de taula, una tele, videojocs… Però com a tots ens passa, es va aburrir, ell sempre deia que volia que tanquessin els col·legis, i ara que estaven tancats, no estava content, el contrari, estava trist. Amb el seu pare, va inventar un joc, un campeonat de carreres de caniques, no hi havia normes, es podia utilitzar tot el que tinguessis a mà per fer el circuit.

Amb aquest joc s’ho va passar més bé al confinament.

Pseudònim: Itnas


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *