PERSONAL MÈDIC O HEROIS?

Vosaltres, el personal mèdic, sou els nous HEROIS del mon. Si em deixessin opinar, jo diria que la majoria de la gent aprecia amb molt amor el vostre treball com us ho mereixeu. Jo si pogués estaria tot el dia picant de palmes però tinc molt de deures per fer i no em dona el dia.

La nova pel.lícula del Vengadors no serà de Thor ni de Spiderman, serà de vosaltres.  No m´ho puc n´hi imaginar, tot el dia amb malalts, cuidant-los, animant-los i protegint-los de les malalties mundials, ara del CORONAVIRUS,  aquest odiós virus que no el volem veure ni en pintura.

He conegut dues persones que ja s´han recuperat  gracies a vosaltres i el meu desig es que això no pari. Vull escoltar mes noticies de gent que es recupera, que no de gent que mor. Gracies a Deu cada dia n´hi han moltes més persones que es recuperen que aquelles que moren. 

Aquesta Pandèmia es un gran canvi internacional que farà que la gent canvi de manera de ser i de pensar. 

Imagino que ha de ser molt dur per vosaltres, estar tot el dia sense veure a les persones que mes estimeu, els vostres familiars, però gracies a aquest esforç tan gran aconseguiu que la gent recuperi la seva vida amb una experiència i un valor nou après a l´Hospital.

GRACIES, GRACIES I MOLTES GRACIES PER TOT I QUE LA VERGE MARIA US BENEIXI I S´APIDADI DE VOSALTRES.

Pseudònim: Nuba


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *