‘Animales marinos’, de Miriam Rubio guanya la votació popular del concurs de microrelats de Cugat.cat

‘Animales marinos’, de Miriam Rubio, és el relat guanyador de la votació popular del 12è concurs de microrelats de Cugat.cat i que ha obtingut 520 vots. Com a premi, Rubio s’emporta un lector Kindle. Els relats ‘Dying in a war that is not ours’, amb 348 vots, i ‘Esta mañana’, amb 136 vots, han quedat en segon i tercer lloc, respectivament. Les votacions han finalitzat aquest divendres a les 12 del migdia.

Cugat.cat ha organitzat la dotzena edició del concurs de microrelats amb la col·laboració de les llibreries Alexandria, El Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, La Casa del Llibre i Abacus. També hi participen l’Ateneu Santcugatenc, Penguin Random House, Sprint Idiomes, Edicions Xandri i l’Associació Gabriel Ferrater.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *