Mons de paper

@Mcdonaldmog era un home solitari, trist, aïllat, mut fins que un dia va trobar la seva veu al ciberespai. Amb aquesta nova veu l’home coneixia gent, feia amics i parlava dia i nit amb la seva amiga especial @anla69. Si preguntessis als seus contactes et dirien que @Mcdonaldmog sempre era allà, sempre estava en línia. Si no t’ho creus busca’l a Google. A Instagram els seus dotze mil seguidors envegen la seva alçada, els seus ulls, el seu cos, els seus viatges a les Maldives i a Hawaii, la seva feina on ningú sabia com però no parava de fer diners. Però al final des del sedentarisme i la desolació de casa seva @Mcdonaldmog, l’home solitari, trist, aïllat i mut desapareix amb un tall inesperat de corrent que tomba el seu món de paper.

Pseudònim: @cat20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *