Mans

Tinc un problema amb les meves mans. La dreta no suporta a l’esquerra. És una situació que em desespera en el dia a dia. Només puc descansar quan dormo i, de vegades, si alguna cosa em desperta, tornen a començar. No sé quan va començar tot, però un dia em vaig adonar que tenien molt mala relació. La dreta volia manar a l’esquerra i l’esquerra passava de tot sense fer ni cas. Pot semblar una ximpleria, però fer coses amb les teves mans sabotejant tots els teus actes és veritablement difícil i cansat.

Em vaig plantejar que anessin a teràpia però havien d’anar, òbviament, a la mateixa sessió i no em semblava molt oportú. Vaig pensar també en amagar a una d’elles el que volia fer amb l’altra, però sempre s’assabentaven dels meus plans. Vaig voler embenar-les  perquè no sentissin les meves instruccions però les endevinaven. Al final vaig optar per tallar una. Ja no tinc el problema.

Pseudònim: Mediterrànea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *