EL CAMBRER DEL TITANIC

En Joan vivia a Londres quan es va enrolar al Titànic. Li va atreure la idea de treballar en un transatlàntic de tant majestàtiques dimensions. La feina, però, va resultar més feixuga del que pensava. Cambrer del restaurant a la carta, havia d’anar amunt i avall amb les comandes de la clientela. Poc abans de la mitjanit li van venir a dir que faltava gel per a les begudes. En Joan aprofità l’avinentesa per amagar-se a coberta a fumar. La nit era freda però la mar es veia molt tranquil·la quan, de sobte, va notar aquell cop. Va aixecar la mirada i de sobte albirà aquell monstre blanc. Ara tindrien gel de sobres per a tota la travessia però el vaixell, al cap d´una estona, jeia al fons del mar amb el cambrer adins congelat.

Pseudònim: Txisky  

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *