50 CENTÍMETRES MÉS AMUNT

La nit ja estava força avançada, segurament les 2 de la matinada. Jo estava amb l’Èric, acabàvem de sortir del metge. L’hi havien dit que es prengués un ibuprofè degut a l’intens dolor que patia a la cama. La caiguda havia sigut gairebé mortal, però per sort, el cop l’havia rebut a l’extremitat ja mencionada deixant-lo “tocat” d’aquesta part. El doctor ja havia comentat que no havia sigut res, només el susto inicial i que en unes setmanes ja estaria recuperat per tornar a la pista.

– Quina ràbia xato, em perdré el campionat nacional d’esquí només per aquesta tonteria -va protestar enèrgicament l’Eric-.

-Una tonteria amb la que si haguessin sigut 50 centímetres més amunt, t’haguera deixat sec -vaig aclarir jo corregint-lo.

Estàvem ja arribant a l’alçada del semàfor, disposats a travessar, quan un cotxe, prenent malament un revolt, ens va caure al damunt.

Em vaig despertar al cap de mitja hora, no sentía el braç esquerre. El conductor i el meu amic havien mort. Patia forts dolors al cap, però vaig tenir temps de trucar pel mòbil. Si no hagués sigut per ell no hauria sortit viu.

El periodista.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *