Microrelat

Em vaig aixecar un dia més a la vil.la de Sant Cugat, com cada dia. La meva rutina era, anar a comprar el pa. Vaig acomiadar-me de ma mare i vaig sortir de casa.

Ja en la fleca, vaig enamorar-me dels olors que desprenia aquella fàbrica de delícies. D’una altra banda, allà a la cantonada, hi havia un homeless que demanava desesperadament menjar. Quan vaig mirar-lo, vaig penedir-me d’ell, vaig tornar a  casa i vaig agafar els meus estalvis de la guardiola.

Al arribar-hi, vaig convidar-li aquell home a un esmorzar. Finalment, després del esmorzar, vaig comprar el pa de pagès i vaig dirigir-me cap a casa. Alla a casa, vaig poder gaudir d’un bon esmorzar com són les torrades amb melmelada de l’ àvia. El dia no podria haver començat millor: la satisfacció d’aquell humil home i un bon esmorzar.

Pseudònim: russywest_0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *