Els somnis només són somnis

En Marc era un noi educat i que mai no faltava al respecte. No obstant, no estudiava gaire (encara que s’esforçava per millorar), ja que tenia molt clar allò que esdevindria quan fos gran: futbolista. L’únic problema era que els seus pares no li deixaven jugar: pensaven que arribaria més lluny estudiant alguna carrera de prestigi. Al pati els seus amics no volien jugar amb ell perquè no oloraven la pilota. Fins i tot n’hi ha qui diu que el veié regatejant amb els ulls tapats! Encara que molts clubs li oferiren l’oportunitat de jugar amb el seu primer equip, els pares no li ho permetien. Al cap i a la fi, rebé una carta de l’Espanyol i, com que els seus pares copsaren que no menjava des que aquella carta el sorprengué aquell bon dia, el deixaren complir allò que tant anhelava. Tot just es disposava a entrar al camp va obrir els ulls: allò era un somni.

Pseudònim: Pitufinho

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *