Els meus somnis

Estava perdut en un bosc i no coneixia el camí a casa. Per una senda hi havia una llunyana llum, i com era l’únic camí, vaig anar per aquest.

Havia caminat uns minuts i la llum estava molt a prop però de sobte el arbres van començar a doblegar-se i van tancar el meu camí. Es va obrir un camí a la meva dreta i vaig començar a caminar per aquell camí. Després d’uns minuts va aparèixer una llunyana llum que s’apropava ràpidament, vaig apropar-me als arbres i em vaig ocultar a un forat a sota de les arrels. Van aparèixer uns peus i una espassa plena de sang i els meus pulmons es van aturar.

L’home em va agafar per la samarreta i de sobte la meva mare va picar a la porta i vaig obrir els meus ulls.

Pseudònim: NPP14

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *