La guineu i el lleó

Una vegada una guineu i un lleó van coincidir caçant esquirols. El lleó, com era molt fort i tenia molta experiència, va caçar cinc esquirols i la guineu, inexperta, només va caçar una peça. Però els animals del bosc li van felicitar perquè era el seu primer dia de caça!.

El lleó, en el seu primer dia, no va aconseguir caçar ninguna peça i va agafar enveja a la honesta guineu, per això, va decidir quitar-li la peça a la guineu per la nit.

Quan va arribar el moment ,va anar a la casa de la guineu però la guineu, va veure al lleó, quan es desposava a agafar la peça. La guineu va donar la alarma i tot el poble va anar a agafar a la bèstia envejosa i d’acord amb les lleis del poble, li van condemnar a la presó i es va quedar sense les seves apetitoses peces.

Ensenyament: no siguis envejós i orgullós o acabaràs a la presó!

Pseudònim: Incalectr

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *