El nen que no volia anar al col·legi

Hi havia una vegada, un nen molt petit que es deia Àlex. A l´Àlex, no li agradava gens anar al col•legi.Un dia, li van possar tants deures, que no li cabien dins la motxil.la.Quan va arribar a casa, va pensar:
Per què tinc que fer els deures? Per què tinc que anar al col•legi?
Així que va decidir que mai més aniria al col•legi. Al dia següent, en lloc d´anar al col.legi, va anar al parc. Quan l´Àlex va arribar al parc, no hi havia cap nen, es va aburrir moltíssim ja que estava sol. Va pensar: anar al col.egi no és divertit, però estar sol i oborrit és piyjor. Doncs demà aniré al col.legi i a més, faré els deures.
Llavors, des d´aquell dia va anar cada dia al col.legi, va estar atent a classe i a més va fer cada dia els deures.

Pseudònim: patata

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *