Fred

Començava el dia malament. Mai havia sigut supersticiosa però just aquell matí, al posar el peu descalç al terra i sentir la fredor intensa de la rajola, va comprendre que tot aniria malament. Va recollir-se el cabell sense esma, com desestimant qualsevol possibilitat de tenir un dia feliç. A fora el carrer respirava un aire fred i humit i els núvols es projectaven amenaçadors sobre les cases. I a sobre plourà!- exclamà enfadada. El fred de la rajola. El fred del carrer. El fred s’havia instal·lat dins seu. Va pujar al bus trista i va seure al costat de la finestra, amb el front recolzat al fred del vidre. Com si així volgués acabar de submergir-se en el glaç d’aquell dia. De sobte la ràdio del bus va fer ressonar More than words, la seva cançó preferida. I la veu dolça de la periodista que convidava a escoltar-la trencà el gel. Aquell prometia ser, sens dubte, el millor dia de la seva vida.

Sol d’Agost

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *