COnVIDo a 19

Aquesta és la llista dels convidats a la festa que faré quan haguem vençut: el DJ Confinament del primer, la Manuela que va complir 82 anys, el Robert que va vèncer el Coronavirus, els veïns més petits que han aguantat amb força, la Julie que ho ha viscut fora del seu país; en Joan, el mestre; en Manel que ens ha mantingut en forma, la família nombrosa del tercer (quina paciència han tingut), i l’Anna i el Martí que ens van connectar a tots sota les xarxes socials.

I sobretot, es mereixen que vinguin la Sara i la Marta. Les dues úniques veïnes que han seguit treballant fora de casa ja que una salvava vides i l’altra ens alimentava des d’un supermercat.

Quan tot això acabi, COnVIDaré a 19 veïns/es que he conegut aquests dies.

Pseudònim: Bay-o


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *