EL MEU AMIC NAPOLEÓ

M’agradava ajudar l’avi Matias a la seva granja: donàvem de menjar a les gallines, munyíem les vaques… Tot i que, el que més m’agradava de la granja era el “vell Napoleó” (un porc anomenat així, per l’estima que la meva àvia Gertrudis tenia per les obres de l’escriptor George Owell), per qui havia agafat afecte.
Un dia vaig pregunta a l’avi si em podia regalar el porc pel meu aniversari: -És clar fill! – va contestar – te’l duré a casa i podràs gaudir de la seva companyia.
Aquella setmana esperava amb ànsia tornar a veure el “vell Napoleó”.
Però mai més vaig tornar a saber res del meu estimat porquet. L’endemà vaig descobrir que el porc havia estat un dels plats del meu aniversari.
M’havia menjat al meu amic!

CUCA DE LLUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *