Família en creixement

Aquest era un noi al que li havien deixat als seus pares quan era molt petit. Aquest noi sempre a viscut a Nueva York, allí es va criar amb una comunitat secreta de vagabunds que vivien en una mina abandonada a les afores de la ciutat. Aquest noi que se anomenava en Jordi, totes els dies per menjar anava a una plaça on havia molt de gent, ell les demanava i casi sempre havia algú que li donava una mica de menjar.

En Nueva York és il·legal que un menor de edat sigui vagabund i per això un dia a Jordi li van descobrir i la policia l’hi porto a un centre de acollida. A en Jordi li va adoptar una parella que ja havia adoptat a 7 altres nois i noies. A l principi li va costar molt encaixar, però com que els set nois i els nous pares seus eren molt bons, a Jordi li costo un par de setmanes sentir-se com de la família. 

Pseudònim: Gussy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *