Els tres capitans

Era una vegada tres germans que els seus avis li van regala un vaixell. El dia següent van sortir de col·legi emocionats per provar el vaixell. Quan van provar el vaixell tenia un forat avall llavors els dos nens petits van dir.

  • No vull jugar amb un forat avall perquè sen fonarà.
  • Jo penso el mateix que Joan

Però el gran no es va rendir i va trucar els seus avis explicar-los el seu problema. L´avi va dir que no es preocupessin que aquesta seria la seva primera aventura. El nen gran va començar a arreglar-lo i no podia va trocar els seus germans i amb molts intents estava fet i els seu avi va dir molt be però no serà la ultima aventura i tots tres van dir a per totes nosaltres las farem.

Pseudònim:  El raptenat 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *