Instants de ferrocarril

Nin-non-nan. Sarrià. 8:30h. Pijos adolescents baixant en massa per assistir a les (quantes?) escoles concertades de la zona alta. Nin-non-nan. Peu del Funicular. Mítica estació per no saber mai si és l’últim vagó o el primer el que no hi obre portes. Nin-non-nan. Baixador de Vallvidrera. Record de matí de pluja al deixar les nenes a un casal d’estiu amb punt de trobada davant l’estació. Nin-non-Nan. Les Planes. Interès 0. Estació insulsa en territori municipal límit. Nin-non-nan. La Floresta. Visca els hippies. I els pijos nouvinguts. Nin-non-nan. Valldoreix. Penso en l’àvia, que està a la residència. I en el mercat dels dissabtes, quins tomàquets! Nin-non-nan. Sant Cugat. La meva vil.la, la meva infància, l’adolescència. I ara hi he tornat. Ara són els meus fills qui comencen a clavar arrels en aquesta, avui ja, petita ciutat.

Pseudònim: El cucut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *