EL BARRET VERMELL

Senyora del barret vermell, vull agrair-li que amb la seva agressió verbal sobre la meva vestimenta em fes perdre la gana i de retruc em saltés el berenar i el sopar i m’estalviés calories.

M’alegra no haver passat desapercebuda davant seu amb el meu llaç i bufanda grogues, detalls que l’han fet cridar emotivament la unitat nacional. He de confessar-li que: primer m’he quedat estabornida pels adjectius d’imbècil i fascista; després ha estimulat la meva ira, emoció que he pogut controlar, Dios mediante; tot seguit se m’ha tancat la boca de l’estómac fins l’esmorzar de l’endemà; i per últim he decidit que el proper atac sobre la meva ideologia serà retornat amb un somriure per desfer la ràbia generada per l’odi gratuït de tarannà intolerant.

Senyora, vostè té un do especial per a la dietètica en la vessant dels règims, vull dir dels règims dietètics.

Pseudònim: Arlet Margot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *