KIT

Pren el cafè del matí mentre estudia el planning enganxat a la nevera: un excel amb les hores, motius, i llocs on avui hi ha manifestacions. Cada nit l’actualitza repassant diaris i xarxes. Avui toca una mani independentista pel matí i una unionista per la tarda, ambdues a Barcelona. Es posarà les wambes, ben segur li tocarà correr, per sort abans de dinar. I durà “tirites”, mai es sap… En acabar, obre l’armari on guarda banderes, samarretes, pancartes, llaços i globos. Tria curosament els dos “kit de manifestant” per avui, mirant de separar molt bé el que portarà pel matí del que portarà per la tarda, no fos que, com aquella vegada que es va confondre de kit, li toqui fugir per cames. No tindrà temps de tornar a casa pel migdia, així que es prepara un entrepà de botifarra mentre pensa en els seus antics companys de feina: “Manel, com t’avorriràs un cop jubilat! Amb la crisi no hi ha obres per vigilar!”, li deien. Riu per sota el nas. Està més ocupat que mai: li falten hores.

Pseudònim: GINESTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *