Fortes emocions davant una pantalla

Mai m´havia adonat de la quantitat d´emocions que veure a la televisió un partit de futbol et transmet.

Va ser ahir, per primera vegada que vaig experimentar un munt d´emocions descontrolades. Era jo al sofà, totalment relaxat, era una eliminatòria i pensava que el meu equip ja era a la següent fase, però en un tres i no res l´altre equip va sorprendre tothom i va donar la volta al marcador. Vaig sentir per una banda ràbia però per un altre eufòria, era una combinació curiosa. Els minuts anaven passant i no marcava ningú, un gol eliminaria l´equip contrari. Va ser a l’última jugada, un cop de cap, una mil·lèsima de segon, on totes les emocions es van combinar en una mateixa. Només vull agrair a la meva pantalla per aquesta gran experiència.  

Josep Matias

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *