La curta vida d’una mosca

Era de matí i aquesta mosca ja estava empaitant un cavall que acabava de sortir de l’estable. Ell només volia pastar tranquil i la mosca no parava de brunzir. El cavall va remugar i es va canviar de lloc, la mosca va decidir buscar un altra víctima. A la vora va veure la casa d’un pagès i va volar cap allà. Com que era l’hora de dinar, i era estiu, tota la família era dinant al jardí. El pare tenia una beguda que feia molt bona olor i s’hi va apropar per olorar-la millor. Es va ficar a dins i va tastar una mica d’aquell líquid de color negre i molt dolç. Va veure més i més fins a saciar-se. Després va sortir del got i com que estava plena es va posar a la taula per descansar. Aleshores, va veure com un nen agafava un plat i la va aixafar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *