SI CREUS POTS

Dijous a la tarda, Martí Rodoreda un noi de 18 es disposava a fer història. Després d’anys de llarg patiment, va arribar el moment de fer-ho. Va sortir amb la seva cadira de rodes a la piscina amb tot el públic animant-le. Es va treure la seva roba, i l’ajudant el va posar dins l’aigua. Els primers 50 metres es va veure superat per els seus contrincants. Però, l’esforç de tots aquests anys el van motivari i va anar cap a la victòria. Ja, en els metres finals Martí va fer l’impossible, va superar a tots els seus contrincants, i si, va guanyar. Martí Rodoreda, es va alçar amb l’or dels Jocs Paralímpics. Tot un exemple de superació, ja que als 12 anys es va quedar paral·litic de les cames.

 Pseudònim: farga_99

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *